Sorggruppe for voksne

Når sorgen bæres sammen - der er for tiden ledige pladser!
Vi mødes onsdage i ulige uger kl. 9-11 i  kirken .
Har du oplevet dødsfald blandt dine nærmeste og har du brug for at dele dine tanker, følelser og oplevelser og få sat ord på det svære? Så kunne sorggruppen i Sct. Lukas kirke være noget for dig?

Ingen kan ikke gå gennem livet uden at miste én eller flere af sine kære. Det gør ondt, for vi har mistet nogen og noget i vort liv, der har betydning for os.
En ny salme beskriver det på den måde: ”Sorgen river i os, med kærlighedens kræfter” (nr. 552 i salmebogen).
Uanset om vi mister en ægtefælle, en god ven eller en kollega, kan tiden efter dødsfaldet være meget svær. Og uanset om det er et yngre eller et ældre menneske, man mister, kan sorgen sætte én helt i stå for en tid.
Mange har glæde af at dele tanker og oplevelser med andre, fordi man umiddelbart føler sig forstået og kan dele det svære med nogen, der har prøvet det samme. Se også sorggrupperikirken.dk

Vi lægger stor vægt på, at sorggruppen er et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden.
Tavshedspligt: For at alle i gruppen kan føle sig trygge ved at tale, skal det være sådan, at hvad der bliver sagt til et sorggruppemøde, at det under ingen omstændigheder bliver delt i nogen anden sammenhæng. Dvs. at når I vælger at deltage i en sorggruppe, så har I tavshedspligt.

Sorggruppen ledes af sognepræst Bettina C .Tranberg.
Hvis du ønsker at komme i sorggruppen, skal du kontakte sognepræst Bettina C. Tranberg tlf. 2665 9892 eller e-mail: bech@km.dk

Sorggruppen kører kontinuerligt. Vi tager løbende nye medlemmer ind efter en samtale. Vi taler om forventninger og hvordan sorggruppen fungerer. Sammen finder vi ud af, om det er noget for dig at deltage i en sorggruppe. Og så kan du begynde, når der er plads i gruppen.

Sorggruppen er for voksne. Alle kan deltage uanset bopæl eller tro og tilbuddet er gratis.
I pausen serveres der kaffe og te, brød og frugt.
Vi afslutter hver sorggruppemøde med en andagt i kirkerummet. Det er selvfølgelig frivilligt, om du vil være med. Hvis du af den ene eller anden grund ikke ønsker at deltage i andagten, så siger du bare farvel til resten af sorggruppen, når vi afslutter sorggruppemødet.

   Sorggruppe