NATKIRKE

NATKIRKEN på FRB den sidste fredag i måneden 19-22 (undtagen i juli og december)

NATKIRKEN på FRB  den sidste fredag i måneden 19-22 (undtagen i  juli og december)

Sct. Lukas kirke åbner de gamle døre i aftenmørket den sidste fredag i måneden til et utraditionelt og mere uformelt kirkerum. Natkirken er for de nysgerrige aftenfriske natteravne og for dem, der for bare gerne vil kigge forbi kirken fredag aften.

Programmet varierer, men indledes hver gang kl. 19 med en musikandagt, ord & brød ved Daniel Linberg på sax, pianist på flygel og præst Bettina C. Tranberg.

 

I NATKIRKEN skaber vi rum til fordybelse og samtale, efter­tanke, refleksion uden for normal åbningstid.


Det er et undersøgende rum med plads til en anden måde at være i kirken på. Vi har altid noget på programmet, men man behøver ikke blive hele aftenen. Man kan komme og gå som man vil, bevæge sig frit rundt, tænde et lys, gå ud i våbenhuset, hvor vi byder på tapas og et glas vin. 

Vi håber du vil opleve at kirkerummet er et andet, når det er oplyst af levende lys og vi sætter kulturelle indslag fri i form af performance/litteratur/kunst/musik i kirkerummet. Vi har haft teater, unge forfattere, funkbands, meditative aftner, live skulptur installationer og gamle stumfilm med liveakkompagnement i NATKIRKEN på Frb.

Natkirkepræst er Bettina C Tranberg.

Kontakt bech@km.dk

   NATKIRKE