Faste aktiviteter i Sct. Lukas kirke

Velkommen til Sct. Lukas kirke - her kan du se en oversigt over vores faste aktiviteter

Højmesse

Hver søndag kl. 10.30.

Musikgudstjeneste

1. torsdag i måneden kl. 17

Musik fra forskellige stilarter går i dialog med både bibeltekster, moderne digte og prosa.

Natkirke

Sidste fredag i måneden kl. 19-22.

Gudstjeneste med performance, kunst, litteratur og musik.

Sorggruppe

Onsdage i lige uger kl. 9-11 i kirken.

Kontakt sognepræst Bettina C Tranberg for deltagelse.

Sorggruppe for unge mellem 16 og 26 år

Onsdage i ulige uger kl. 9-11. Kontakt sognepræst Bettina C Tranberg for deltagelse.

Børnegudstjeneste

3. torsdag i måneden kl. 17. Eventyrlige og finurlige vinkler på bibelens klassiske grundfortællinger. Børneteater, nærvær & eksistenspoesi for de mindste & alle andre. Aftensmad/ børn spiser gratis, voksne 20 kr.

Spirekor og Børnekor i kirken

Mandag kl. 16-16.45 for de 5-8 årige

Mandag kl. 17-17.45 for de 8-11 årige

Ved sangpædagog Ulla Abildgaard.

Babysalmesang

Mandag kl. 11 og 12 i kirken ved sangpædagog Ulla Abildgaard. Kom som det passer med dit barns sovetid. Ingen tilmelding. 30 kr. pr gang.

Kravleklub

Tirsdag og torsdag kl. 10-12 i Falken

For 0-2 årige og deres forældre. Kl. 10.45 synger vi børnesange akkompagneret af Raivis Zandovskis på klaver. Kaffe og brød 20 kr.Vært Lenemarie L Olsen.

Seniortræf

Onsdag kl. 14-16 i Falken. Lenemarie L Olsen er vært. Kultureftermiddage med gode historier, gamle filmklip og hygge. Kaffe & kage 20 kr. Sidste torsdag i måneden kulturgudstjeneste i kirken. Andagt, kulturindslag & musik. Vært Lenemarie L Olsen og Bettina C Tranberg.

Livet kalder

Mandag i Falken: Kik ind kl.11-13.30 Samvær, brød & kaffe. Læsegruppe ved Eva Christoffersen kl. 14.30-16. Tegn og mal med Vera, kl. 14-16, 50 kr. pr. gang.

Adresser

Sct. Lukas kirke

Chr. Richardts Vej 1-3, 1951 Frederiksberg C.

Falken (Sct. Lukas kirkes sognelokaler)

Falkoner Alle 40, 2000 Frederiksberg.

Sct. Lukas kirkekontor

Chr. Richardts Vej 2, st. tv., 1951 Frederiksberg C.