OM MARLENE DIETRICH

Sct. Lukas kirke, Falkoner Alle 40, 2000 Frederiksberg C
Merete Petersen
20 kr.

Marlene Dietrich er divaen over dem alle.  Og inkarnationen af 30’erne i Berlin. De skelsættende år, da da Europa spidsede til, og den androgynt klædte sangerinde måtte vælge side. Vi dykke ned i  30ernes kulturelle nybrud med berlinercabaret og avantgarde, og vi skal se på nazisternes angst for den eksperimenterede kultur, og de menneskelige og politiske tragedier, der fulgte. Også for MARLENE. En eftermiddag med en dramatisk livshistorie vævet ind i de centrale europæiske begivenheder - sangoptræden ved fronten, landflygtighed, og spionrygter. Lakpladerne kommer på grammofonen! Og vi får ægte berlinere til kaffen.