Natkirke - foredrag med Mikkel Wold og Jazzandagt

Fredag d. 28. januar 2022, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sct. Lukas kirke, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Fri entre

kl. 19 Jazzandagt med pianist, Daniel Lindberg på sax og sognepræst Bettina C Tranberg

Vin- og tapaskøkken i våbenhuset

kl. 20.30 foredrag med Mikkel Wold “Lærte vi noget? Refleksioner over coronatidens erfaringer.”

Mikkel Wold, Sognepræst ved Marmorkirken fra 1994. Fra 2008 tillige lektor i sjælesorg ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter, Løgumkloster.
Cand. theol. Studier i psykoterapi i Hamburg 1988-90, eksamen i Hamburg 1991. Beskikket censor ved lærerseminarierne samt i teologi ved Københavns og Aarhus Universitet. Anmelder ved Information. Undervisningsopgaver ved en række højere læreranstalter. Bidragyder til flere bøger om teologi, psykologi og samfundsdebat.