Julekoncert med det nye Karitas kvindekor med 16 sangere

Torsdag d. 10. december 2020, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Vladimir
Koncerten er gratis

"Karitas er et nyt kvindekor bestående af 16 semiprofessionelle sangere, under ledelse af dirigent Kirsten Bjerregaard. Koret beskæftiger sig med en bred vifte af genrer og i år står traditionelle danske julesalmer side om side med Eleanor Daleys ”Seasons of Love”, Mendelssohns "Laudate Pueri" samt et udvalg af tidløse svenske folkeviser, som de fortolkes af vokalgrupperne Åkervinda og Kraja. Korets karakteristiske navn stammer fra det latinske begreb ’caritas’ der betyder ”barmhjertighed”, kærlighed, og især næstekærlighed og derfor står juletemaet i år således i kærlighedens tegn - den guddommelige og den sekulære."