Børneteater - Brødrene Løvehjerte

Søndag d. 18. oktober 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C

Brødrene Løvehjerte

...jeg vil fortælle jer om min bror. Ja, min bror, Jonathan Løvehjerte, ham vil jeg fortælle jer om. Det er næsten ligesom et eventyr, men det er der ingen andre en Jonathan og jeg der ved. Det startede i byen Stockholm, i huset ved torvet, lige dér i vinduet tilbragte jeg hele mit liv"

Fra Brødrene Løvehjerte Tvebak

Målgruppe: Fra 9 år og opefter. Fri entré - ingen tilmelding.

Forestillingen varer 70 min. Vi byder på en forfriskning efter stykket.

”Arrangementet er en del af projekt OmSorg hvor Folkekirken på Frederiksberg, Biblioteket Frederiksberg, Frederiksberg Museerne, Musikhøjskolen og Teatret Riddersalen i samarbejde sætter fokus på sorg gennem scenekunst, musik, kreative workshop, udstillinger, foredrag og samtalesaloner i perioden 1. april til 14. juni 2020.”

Om "Brødrene Løvehjerte": André Andersen SOLO har, siden 2007, fortalt dette vidunderlige eventyr med stor succes. 2014 var 40-året for den første danske udgivelse af eventyret der starter i Sverige, udspilles i Nangijala og slutter ved porten til Nangilima.  Forestillingen er godkendt af Astrid Lindgrens datter og André er den eneste i Norden, blåstemplet af Lindgrens arvinge til at fortælle det smukke eventyr.

Credits:

Manuskript: André Andersen, frit efter Astrid Lindgren