Natkirken på Frederiksberg. Gudstjeneste med performance, kunst, litteratur og musik i kirkerummet

Fredag d. 25. juni 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Bettina C. Tranberg

Kl. 19 Jazzandagt

kl. 20.30 Koncert med Gladsaxe Folkekor  med fællessang

Temaet for denne koncert er Disney;  der er skrevet mange smukke sange, og lavet mange flotte korarrangementer i dette univers, og koret vil til koncerten give en prøve på nogle af disse.

Gladsaxe Folkekor er et voksenkor bestående af ca. 60 amatørsangere i alle aldre. Koret har siden starten i 1986 været tilknyttet Gladsaxe Teater, men er i dag som et selvstændigt kor med egne koncerter, performances og udlandsturnéer. Gennem tiden har koret konstant søgt nye veje og bevæget sig indenfor mange genrer. Koret har et alsidigt repertoire, der spænder vidt fra musical og klassisk over rock, pop og jazz til danske sange. Korets dirigent er Christian Dahlberg, og Sverre Larsen er pianist.