Natkirken på Frederiksberg

Fredag d. 26. februar 2021 (hele dagen)
Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Bettina C. Tranberg
Sognepræst Bettina C. Tranberg har besøg i Natkirken af forfatter, sanger og komponist Martin Hall.  De taler en sen aften i stearinlysets skær kirkerummet om døden, og om det livsnærvær, som bevidstheden om døden kan give. De taler ud fra Martins Halls videoværk EFTERLADT. Et videoværk, der er lavet i samarbejde med digteren Janina Katz.

Martin Hall skulle have været gæst den sidste fredag i februar i Sct. Lukas Natkirke LIVE - og naturligvis med menigheden. Men da det ikke kan lade sig gøre at samles i Natkirken, sender vi i stedet 4 fredage - fire samtaler, med 4 videoværker af og med Martin Hall på vores hjemmeside "Onlinekirken" og vores Facebook side.

Omtale: Den første samtale som sendes fredag d. 26.2

EFTERLADT // SAMTALER I NATKIRKEN I NATKIRKEN MED MARTIN HALL "Mennesket er det eneste dyr, der ved det skal dø. Men vi er nødt til at fortrænge det, så vi kan leve." "Jeg kan faktisk ikke tænke på andet. Jeg er ikke et sundt dyr."

Natkirke - Gudstjeneste  med performance, kunst, litteratur og musik i kirkerummet