NATKIRKE med foredrag "Kristendom og samfund. Om at give kejseren, hvad kejserens er" ved Mikkel Wold

Dato Fredag d. 26. juni 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Bettina C. Tranberg
Gratis

Kl. 19 Jazz improviseret musik pianist Mads Granum m. fl. og sognepræst Bettina C Tranberg.

Kl. 20 Mikkel Wold holder foredrag "Kristendom og samfund. Om at give kejseren, hvad kejserens er".

Det er en udbredt opfattelse, at kirken skal holde sig fra at udtale sig om samfundsspørgsmål. Ofte nævnes Luther i den sammenhæng, men Luthers tanker kan ikke bruges til at hævde, at der ikke findes en teologisk begrundet samfundskritik. Spørgsmålet om kristendom og samfund er ikke så enkelt endda. Foredraget dykker ned i historiens konfrontationer om temaet for at blive klogere på, hvordan vi i vores egen tid skal omgås spørgsmålet om kristendommen og samfundet.