Musikgudstjeneste

Sct. Lukas Kirke, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg, Danmark
Bettina C. Tranberg

George Michael

Da bandet Wham lige var begyndt på rejsen mod poppens højeste tinder i 1982, var George Michael blot 19 år. I 1987 lancerede han sig selv som soloartist med Faith-pladen. Den musikalske inspiration fandt George Michael blandt andet i gamle Motown- og soulplader, og i legendariske britiske kunstnere som Beatles, Rolling Stones, Led Zeppelin, Queen og Elton John. 2016 var et barskt år i musikhistorien, og er retteligt blevet kaldt ”The Year That Music Died”. Det var det år, hvor verden mistede rystende mange af de allerstørste stjerner, heriblandt Prince, David Bowie, Glenn Frey (The Eagles), Maurice White (Earth, Wind & Fire) Leonard Cohen, Leon Russel, Merle Haggard og desværre også George Michael, som julemorgen blev fundet livløs i sit hjem i South Oxfordshire i England. Han blev kun 53 år gammel.