Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sct. Lukas Kirke
Kirken tæt på alt Metroen, Frederiksberg Center og Universitetet
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Duo Kapiara

Dato
Søndag d. 13. november 2016, kl. 16:00
Sted
Sct. Lukas Kirke
Medvirkende
Duo Kapiara

Ved koncerten præsenteres en bred vifte af klasssisk musik for fløjte og klaver ledsaget af en serie levende naturbilleder, der kommer omkring de fire elementer. Med musik fra barokken og op til det 20. århundrede følger vi musikkens og elementernes eksistentielle betydning for mennesket gennem tiderne.

Den visuelle del af koncerten indrammes med introduktioner og kommentarer - vi dykker ned i elementerne, deres karakteristika og betydning i vore liv – set i det naturvidenskabelige, filosofiske og guddommelige lys. Vi kommer ind på deres påvirkning af sproget, som for eksempel: ”at brænde for noget, svaje som et siv i vinden, have begge ben på jorden eller være ude på dybt vand”.

Duo Kapiara har spillet sammen siden 2007. Drivkraften i vores sammenspil er først og fremmest glæden ved musikken. Den giver os energi og fylder os på samme tid med ro og fordybelse. Med denne koncertform, inspireret af stumfilmsepoken, hvor film var ledsaget af levende musik, er det vores intention at introducere en anderledes måde at opleve lyd og billeder på.

Pia Kaufmanas, fløjte. Uddannet i København og New York med solistdebut fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 1987. Solofløjtenist i Randers Kammerorkester fra 1986-91. Fra 1991 kammermusiker og solist på freelancebasis. Hun assisterer bl.a i Den kgl. Livgardes Musikkorps og har talrige teaterproduktioner på Cvet. Pia er aktiv i adskillige kammermusikensembler, bl.a den dansk-brasilianske fløjte-guitar- percussion trio Tresafinado, hvor musikalske møder på tværs af genrer og kulturbaggrund er inspirationen. I renæssancetrioen Tudor4U kombinerer hun drama og performance. Hun har desuden været medlem af harpetrioen Madame Claude og Wärme-kvartetten.

Karen Skovbjerg, klaver. Uddannet ved DKDM med diplomeksamen i 1995 og PO organisteksamen i 2011. Karen har stor erfaring med den pædagogiske side af musikken. Udover at have undervist i klaver og børnekor, har hun udarbejdet lærerplaner i klaverundervisning ved Den Jyske Sangskole og har også lavet et enkelt sæt undervisningsmateriale for lms. Som pianist er hun en aktiv akkompagnatør og kammermusiker, med hovedvægt på akkompagnement af sangere.