Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sct. Lukas Kirke
Kirken tæt på alt Metroen, Frederiksberg Center og Universitetet

Male og terapeutisk kursus

Dato
Onsdag d. 4. oktober 2023, kl. 10:00
Sted
Sct. Lukas kirke, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Medvirkende
Vera Barros

Er du i sorg, krise og udfordret af sygdom - menneskelighed, pædagogik, filosofi og psykologi og har brug for at komme i en sorggruppe eller i tegne- og maleterapeutisk gruppe?

Så begynder der nye hold i Sct. Lukas kirke ved kunstner Vera Barros og Sognepræst Bettina C Tranberg.

 Tegne og male terapeutiskgruppe for dem der har mistet eller onsdage og fredag kl. 10-13. Kontakt Vera Barros e-mail: tegnemedvera@gmail.co

Vera Barros er kunstner. uddannet på universitet i Brasilien og Manufacture des Gobelins i Frankrig og, med flere ekstra uddannelser i flere lande. Hun har undervist i over 30 år og har opnåede meget positive resultater med  tegne-og male som terapeutisk aktivitet.

Mål - at skabe plads og integrere mennesker, som på grund af sorg, dårlig økonomi, fysiske og psykiske kroniske sygdomme, befinder sig isoleret. Med andre ord, skabe rum og inspirere dem som befinder sig i vanskelig situation. Pædagogikken, hun bruger, er at give hver enkelt plads til at være sig selv. Hun tilbyder tekniker, ideer og opmuntring. Deltagerne vælger, hvad de vil, og afvise det, de ikke kan lide.

Der er plads til 8 personer pr. hold. Deltagerne skal selv betale for materialer.

Sorggruppe samtalegruppe for voksne i ulige uger kl. 9-11. Kontakt sognepræst Bettina C Tranberg, tlf. 2665 9892 eller e-mail: bech@km.dk

Har du oplevet dødsfald blandt dine nærmeste og har du brug for at dele dine tanker, følelser og oplevelser og få sat ord på det svære? Så kunne sorggruppen i Sct. Lukas kirke være noget for dig? Ingen kan ikke gå gennem livet uden at miste én eller flere af sine kære. Det gør ondt, for vi har mistet nogen og noget i vort liv, der har betydning for os. Uanset om vi mister en ægtefælle, en god ven eller en kollega, kan tiden efter dødsfaldet være meget svær. Og uanset om det er et yngre eller et ældre menneske, man mister, kan sorgen sætte én helt i stå for en tid. Vi lægger stor vægt på, at sorggruppen er et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden. Dvs. når I deltager i sorggruppen, så har I tavshedspligt. Alle kan deltage uanset bopæl eller tro og tilbuddet er gratis. Der serveres kaffe og brød.