Nye corona-restriktioner

Søndag d. 19. december 2021 (hele dagen) til mandag d. 17. januar 2022 (hele dagen)
Christian Richardts Vej 1A, 1951 Frederiksberg C

Nye corona-restriktioner fra søndag 19. december

Særligt for afvikling af gudstjenesterne i julen gælder følgende anbefalinger, som er udarbejdet efter rådgivning fra Sundhedsstyrelsen:

• Der bør gøres en særlig indsats for at regulere trafikken ved ind- og udgange, og for at folk uden for kirkerne ikke står i større, men i mindre grupper, hvis der er mange.
  • Det anbefales, at der er sørget for siddeplads til alle inden for det gældende arealkrav, og at kirkegængere hjælpes hurtigt på plads for at undgå sammenstimling.
  • Der bør være ekstra fokus på udluftning og pause mellem gudstjenesterne.
  • Kor- og kirkesangere opfordres til at holde særlig afstand (ca. 2 m) til hinanden, dirigenten og menigheden, særligt hvis de synger uden mundbind.
  • Sundhedsmyndighederne opfordrer netop juleaftensdag til, at man beholder mundbind på, også når man sidder ned, og når man synger med på salmerne.