Natkirke - Foredrag om Johannes Sløk

Fredag d. 28. april 2023, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sct. Lukas kirke, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Gratis

Kl. 19 Jazzgudstjeneste med pianist Sanne Graulund, saxofonist Daniel Lindberg og præst Bettina Tranberg

Pause - vin og tapas i våbenhuset

Kl. 20.30 Foredrag ved Thomas Høg Nørager; Herre, giv mig mere vantro! om Johannes Sløk

Om eksistentialisten, absurdisten og den store fortæller, der bad Vor Herre om at give ham mere vantro. Sløk var provokerende og kontroversiel. Men store fortællinger om Gud, mennesket og verden dukker frem når man læser efter i de mere end 60 bøger Sløk forfattede for at finde svar. Alligevel forblev livet at være en gåde. Måske netop derfor kan Sløk også være en ressource for livstydning i dag.

Foredrag ved Thomas Høg Nørager f. 1976

Teolog fra Aarhus universitet 2005 med specialeafhandling om Albert Camus’ forfatterskab som ressource for teologien

Sognepræst ved Stefanskirken på Nørrebro