Natkirke Pia Søltoft holder foredrag om Kunsten at blive et ordentligt menneske

Fredag d. 26. august 2022, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sct. Lukas kirke, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C

Kl. 19 Jazzgudstjeneste med pianist Sanne Graulund, saxofonist Daniel Lindberg og sognepræst Bettina C Tranberg

pause - vin & tapas

kl. 20.30 Pia Søltoft holder foredrag om Kunsten at blive et ordentligt menneske. Dyder og laster i dagens Danmark

Lader du dig lede af hovmodet og tænker, at du selv er din egen lykkes smed? Lader du nydelsen styrer din gøren og laden og tænker at nok er aldrig nok?

Så er du som folk er flest og styret af et par dødssynder eller to. Foredraget vil stille skarp på dødssyndernes betydning for vores måde at leve på og opstille syv dyder, du kan lade dig lede af, hvis du vil være et ordentligt menneske.

Pia Søltoft er ph. d. og lektor i etik og religionsfilosofi med særligt henblik på Søren Kierkegaard ved Københavns Universitet. Fra 2010 til 2013 var hun leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret og en af nøglepersonerne i markeringen af 200-året for Søren Kierkegaards fødsel.